Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Tütün sızdırmaz özelliğine ehil olmalarından dolayı yangın çabucak insanoğluın dumandan zehirlenmelerini kırıcı müstacel çıkış bapsı olarak  malum yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta tamam oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Nazar boncuğu hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar ameliye kullanımları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten bir araba sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçilmiş olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede rahatleyerek yaman sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında kötü zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne ulaşmasını kırıcı soğuk har yangın contası.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Yangın çıkış kapısı istanbul Ekseriyetle mühür yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık dâhilin yeğleme edilir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde dağıtmak olduğu karınin, mümkün olan en kısaltarak sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak üzere Yangın Çıkış Kapısı önlem alınmaktadır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz mürtefi mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış başlamak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları temel kırmızıınabilir bunun haricinde büyüklükçe gösterilen yönetmeliklere orantılı olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun kırmızııyoruz.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıkan kötüın ve etkili ısının dünyaarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Yangın Çıkış Kapısı Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page